<strong>SNEKKERBU(SS):</strong> Otto Robsahm har investert i snekkerbu på hjul. Bussen frakter ham og et team av håndverkere landet rundt for å spille inn Robsahms nye TV-serie, «Team Otto on Tour». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SNEKKERBU(SS): Otto Robsahm har investert i snekkerbu på hjul. Bussen frakter ham og et team av håndverkere landet rundt for å spille inn Robsahms nye TV-serie, «Team Otto on Tour». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

«Sinnasnekker'n» Otto Robsahm

Livet etter «Sinnasnekker'n»: Slik er Ottos nye prosjekt

Samarbeidet med TVNorge er lagt på is. Nå har Otto Robsahm tatt opp lån for å lage sin egen TV-serie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LIER (Dagbladet): - Vet du hva? «Sinnasnekker'n» har vært en fantastisk greie. Det har gitt meg enormt mye, og rett og slett forandret livet mitt. Men jeg synes det er på tide at folk ikke forteller sine personlige historier for å få hjelp.

Otto Robsahm (51) lener seg over møtebordet på kontoret sitt hjemme i Lier i Buskerud. Ni år har gått siden Asker-mannen ble hele Norges «sinnasnekker» via TVNorge-programmet med samme navn.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer