Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Livet etter «Venner for livet»

Det er et halvt år siden siste episode av «Friends» ble sendt i USA. Dette gjør vennene nå.

Matt «Joey» LeBlanc (37)

Fikk fortsette i egen serie, «Joey», der han spiller mot blant annet «Sopranos»-stjerna Drea de Matteo. På TV 2 starter denne neste tirsdag, i USA har den gått siden 9. september. Er for øvrig nokså nybakt far til ei datter, og stefar til ei datter og en sønn.

Før «Friends»: Utdannet teppelegger.

Jennifer «Rachel» Aniston (35)

Er gift med Brad Pitt og har sagt i mange intervjuer at hun er klar for å bli mor. Det har hun neppe tid til akkurat nå: Hun er involvert i fem forskjellige filmprosjekter. «Rumor has it», «Derailed», «Diary», «Gambit» og en film som først var kjent under navnet «Three Days», men nå omtales som navnløs, har alle planlagte premierer i 2005 og 2006. «Rumor has it» er nå under klipping, mens «Derailed»-innspillingen startet i oktober.

Før «Friends»: Dramautdanning ved New York's High School of the Performing Arts, småroller på off-Broadway-teatre.

David «Ross» Schwimmer (38)

Har flere filmprosjekter på gang, dramakomedien «Duane Hopwood», der han spiller tittelrollen, animasjonsfilmen «Madagascar», der han gir stemme til en sjiraff, en foreløpig navnløs komedie der han spiller mot Ben Affleck og William H. Macy, pluss en komedie kalt «Run, fat boy, run», som han selv skal regissere.

Før «Friends»: Teaterskuespiller, var med på å stifte gruppa Looking Glass Theatre Company i Chicago.

Courteney «Monica» Cox Arquette (40)

Er gift med David Arquette, og fikk sitt første barn, ei datter, i juni. Tross svangerskapspermisjon er hun filmaktuell med thrilleren «November» og hun gir stemme til kua Daisy i animasjonsfilmen «The Barnyard» (planlagt premiere i USA neste år og i Norge 2006).

Før «Friends»: Modelljobber og småoppdrag som skuespiller, mest kjent som jenta som danset med Bruce Springsteen i «Dancing in the Dark»-videoen.

Matthew «Chandler» Perry (35)

Aktuell i «The Beginning of Wisdom» og «The Whole Ten Yards», en oppfølgerfilm sammen med Bruce Willis, som i likhet med filmen den følger opp («The Whole Nine Yards»), ikke har vært noen stor suksess. Sønn av skuespiller John Bennett Perry, som han spiller mot i «Beginning of Wisdom» og som forresten også har hatt en gjesterolle i «Friends», som far til en av Rachels kjærester.

Før «Friends»: Lovende tennisspiller, som ble lurt inn i skuespilleryrket av faren.

Lisa «Phoebe» Kudrow (41)

Har en liten rolle i «Happy Endings», med blant andre Tom Arnold og Maggie Gyllenhaal, og spiller sammen med blant andre Anjelica Huston og Mena Suvari i filmen «Living and Breathing» med planlagt premiere neste år. Er gift og har en seks år gammel sønn.

Før «Friends»: Utdannet biolog.

DEN GANG DA: Slik så de ut da serien begynte.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media