Livet etter «Venner for livet»

Det er et halvt år siden siste episode av «Friends» ble sendt i USA. Dette gjør vennene nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Matt «Joey» LeBlanc (37)

Fikk fortsette i egen serie, «Joey», der han spiller mot blant annet «Sopranos»-stjerna Drea de Matteo. På TV 2 starter denne neste tirsdag, i USA har den gått siden 9. september. Er for øvrig nokså nybakt far til ei datter, og stefar til ei datter og en sønn.

Før «Friends»: Utdannet teppelegger.

Jennifer «Rachel» Aniston (35)

Er gift med Brad Pitt og har sagt i mange intervjuer at hun er klar for å bli mor. Det har hun neppe tid til akkurat nå: Hun er involvert i fem forskjellige filmprosjekter. «Rumor has it», «Derailed», «Diary», «Gambit» og en film som først var kjent under navnet «Three Days», men nå omtales som navnløs, har alle planlagte premierer i 2005 og 2006. «Rumor has it» er nå under klipping, mens «Derailed»-innspillingen startet i oktober.

Før «Friends»: Dramautdanning ved New York's High School of the Performing Arts, småroller på off-Broadway-teatre.

David «Ross» Schwimmer (38)

Har flere filmprosjekter på gang, dramakomedien «Duane Hopwood», der han spiller tittelrollen, animasjonsfilmen «Madagascar», der han gir stemme til en sjiraff, en foreløpig navnløs komedie der han spiller mot Ben Affleck og William H. Macy, pluss en komedie kalt «Run, fat boy, run», som han selv skal regissere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.