Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Livet har blitt forandra

Barbro Fagerbakk var høyprofilert deltaker i «Farmen» og fikk TV 2-jobb. Livet er snudd opp ned for Narvik-jenta.

Fagerbakk (21) debuterte som programleder i spørreprogrammet «Kjendisjakten» på TV 2 mandag denne uka. På nyåret skal hun begynne å studere ved Universitet i Oslo, og kombinere studiepoeng med TV-jobbing. All kranglinga på «Farmen» er et tilbakelagt kapittel, og 21-åringen suger nå til seg nye impulser etter å ha flyttet til hovedstaden

-  Absolutt alt er nytt! Etter «Farmen» har hele livet mitt blitt forandra. Jeg har flytta til Oslo, fått ny jobb og vært med på masse nye ting. I mai i år kunne jeg ikke i min villeste fantasi forestille meg at jeg skulle sittet her nå, sier hun.

Fagerbakk legger ikke skjul på at hun har vært ekstremt heldig og privilegert som får muligheten til å jobbe i TV 2.

-  Tror det kommer til å bli veldig bra å kombinere dette med studier etter jul, sier Barbro, som denne uka pryder forsida av mannebladet FHM, lettkledd sammen med «Farmen»-kompanjong, Reidun Nilsen, og Se og Hør.

-  Det føles veldig surrealistisk å være så mye i media. På en måte blir man vant til det og tar avstand fra det på et vis. Jeg står for de bildene som er på trykk i FHM, men synes ikke de hører hjemme i et blad som Se og Hør, sier hun.

PÅ JOBB: Barbro Fagerbakk elsker utfordringene og miljøet i sin nye jobb i TV 2.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media