- Livet med David er alt jeg ønsker

LONDON (Dagbladet): Neste uke kommer den nye boka om popjentene Spice Girls, «Forever Spice». I den anledning snakker Posh Spice, Victoria Beckham, ut om livet med David. - Ekteskapet med David er alt jeg ønsker meg, sier Posh. Beckham er både huslig og en mønsterpappa for lille Brooklyn (8 md.) når han ikke er på jobb med Manchester United.

- Etter at vi giftet oss, føler jeg det som om livet akkurat har begynt, avslører hun videre til tabloidavisa The Sun.

Boka som lanseres 4. november, ventes å inneholde intime detaljer om suksessjentene, i tillegg til bilder som publikum aldri har sett.

- Vi snakker mye sammen på telefon når vi er borte fra hverandre. David fikk beskjed fra fysioterapeuten sin om at det var årsaken til at han hadde vond nakke. Han måtte få seg ørepropp, forteller Victoria.

Når de lengter som verst, avslører hun at de kan snakke sammen så mange ganger som førti i løpet av en dag, og det er alltid minst ti.

Den radmagre popstjernen benytter også intervjuanledningen til å fortelle hvor koselig hun syns det er med mat. Britisk presse har den siste tida stilt spørsmål om Victoria har et sykt forhold til mat.

POSH KJÆRLIGHET: Victoria Beckham forteller at livet med fotballektemann David Beckham er alt hun ønsker seg. - Vi krangler ikke mye, forteller Spice-stjernen.