Ny dokumentarserie: «Helene sjekker inn»

Livredd for å treffe personer som var så rusa og koko at de ville gyve løs på henne

Helene Sandvig (48) sjekket inn på hospits: - Jeg veltet rundt i sjela til folk.

MENNESKEMØTENE: Da Helene Sandvig dro hjem etter å ha bodd på ulike institusjoner, kjente hun på takknemligheten over eget liv. Og vemodet overfor dem hun dro fra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet 
MENNESKEMØTENE: Da Helene Sandvig dro hjem etter å ha bodd på ulike institusjoner, kjente hun på takknemligheten over eget liv. Og vemodet overfor dem hun dro fra. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jeg var forberedt på at det skulle skje noe skummelt rundt hvert hjørne når jeg gikk rundt i gangene der. Alle sansene var i høyeste beredskap, sier Helene Sandvig. Hun sitter på kafé på Majorstua og snakker om sine fem døgn på Dalsbergstien hus i Oslo. Et botilbud for rusavhengige, der det konstant er tilgang til stoff og folk er rusa hele døgnet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer