Livredd for at foreldrene skal finne ut at hun har skrevet sex-bok

Forfatteren av en ny erotisk roman er anonym, og hater tanken på at foreldrene skulle få vite hva hun har skrevet.

EROTIKK, TAKK: En ny, norsk erotisk roman er klar for sine lesere. Forfatteren vil holde navnet sitt hemmelig. FOTO: Jørn H Moen
EROTIKK, TAKK: En ny, norsk erotisk roman er klar for sine lesere. Forfatteren vil holde navnet sitt hemmelig. FOTO: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg skammer meg overhodet ikke over boka, men jeg har absolutt ingen ønske om at folk skal vite hvem som har skrevet den.

Hun ler over telefonen. Forfatteren som kaller seg Emilie Edland deler bare noen ytterst få detaljer om seg selv. Hun er 31 år, og hun har en master i litteraturvitenskap.

- Er det tabu å skrive erotikk?

- Jeg tror folk tenker sitt. Enda så seksualisert samfunnet vårt er blitt, liker vi å være private. Det ville føltes ubehagelig om naboen skulle vite hva jeg har skrevet, og tar du kapitlene ut av kontekst, er det jo ren porno.

Sex på universitetet

«Et sted på grensen» heter boka. Nora Adler-Ruud heter hovedpersonen, som har det til felles med forfatteren at hun studerer litteratur på universitetet.

Nora vil være sterk. Hun vil ha full kontroll, hvilket hun har, ifølge seg selv, men egentlig er hun ei jente som ikke aner hva hun skal gjøre med livet sitt. Det er så mange veier å velge. Så velger hun seg litteraturprofessor Nicholas West. Mørk, vakker og tilbaketrukken. Forlovet med en annen, men helt klar for å dele kropp og begjær med flere kvinner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer