Liz Taylor svermer igjen

LONDON (Dagbladet): Elizabeth Taylor (65) er i gang igjen - denne gangen med filmveteranen Rod Steiger (72). Den kjente filmdivaen har vært gift åtte ganger, og er som hustru mest kjent for ekteskapene med Richard Burton.

Elizabeth Taylor var siste gang gift med Larry Fortensky. De to ble kjent med hverandre da de fikk terapi mot alkohol- og pillemisbruk. Ekteskapet var aldri vellykket.

Etter to års krangling med Fortensky valgte Elizabeth Tayler å kjøpe ham ut med 12 millioner kroner. Mens denne bitre krangelen pågikk uttalte Elizabeth Taylor at hun aldri skulle gifte seg igjen.

Nå er hun ikke like sikker lenger.

Hun har en tid hatt stevnemøter med filmveteranen Rod Steiger, og de to skal ifølge venner av paret trives svært godt i hverandres selskap.
Elizabeth Taylor har for én gangs skyld valgt å forbli taus om sitt pågående forhold til menn. Hun har derfor valgt ikke å si noe om forholdet til Rod Steiger.

Taylor var alvorlig syk i fjor vinter. Hun fjernet en svulst, og har siden vært svært redusert. Nå fortelles det fra miljøet i Hollywood at hun igjen er skikkelig på beina.

- Elizabeth og Rod er mer enn bare gode venner, sier venner av paret til en avis i Los Angeles.
Paret, som begge er Oscar-vinnere, har fulgt to vidt forskjellige karriereveier, og har aldri spilt mot hverandre på film.

TAYLOR'S NESTE? Filmskuespiller og kollega, den 72-år gamle Rod Steiger.


Foto: NTB
TAYLOR'S NESTE? Filmskuespiller og kollega, den 72-år gamle Rod Steiger. Foto: NTB Vis mer
TAYLOR'S NESTE? Filmskuespiller og kollega, den 72-år gamle Rod Steiger. Foto: NTB