Liz vil ha navnet sitt

Verdens hotteste dame kvesser klørne mot nett-piratene.

Elizabeth Hurley (35) ble nylig kåret til verdens hotteste dame av herrebladet Gentlemen's Quarterly (GQ). Og nå er ikke Liz fornøyd med at noen andre har registrert domenet ElizabethHurley.co.uk.

Domenet er registrert av folkene som står bak CocaineSex.com, et noe tvilsomt nettsted som har sett det som sin oppgave å bringe morsomme historier om sex og kokain. I følge The Register har nett-piratene fra CocaineSex.com registrert nesten alle andre mulige adresser med Liz's navn.

Av naturlige grunner vil derfor Liz selv ha rett til nettnavnet sitt, og derfor har hun sendt et brev til registreringsselskapet Easyspace.com, som registrerte nettstedet.

I brevet truer hun truer med å saksøke selskapet for 10 millioner dollar for uautorisert registrering, skriver nettstedet The Register.

Verdens hotteste dame er selv kinoaktuell i disse dager - neste måned slippes filmen «Bedazzled» på norske kinoer. I filmen spiller hun selveste djevelen som har satt seg fore å forderve en stakkars mann med de sju dødssyndene ...