Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Liza klinte til

Liza Minnelli holdt et stjernespekket bursdagsgilde for ektemannen i går.

Liza Minnelli så ingen grunn til å forbigå ektemannen David Gests 50-årsdag i stillhet. Bursdagen ble avholdt på Dorchester Hotel i London, og gjestelista sto helt i stil med det fasjonable åstedet. For i går kveld entret de det ventende blitz-lyset utenfor hotellet en etter en, Bill Wyman, Bob Geldof, Petula Clark, Tom Jones, Joan Collins, Boy George, Neil Tennant fra Pet Shop Boys og skuespillerne Stephen Fry og Jane Russell. Med flere.

Kone-konsert

I alt var 250 stjerner av større eller mindre format invitert, melder Associated Press.

Innendørs ble de møtt av Liza Minnelli og hennes 12-mannsband, de 12 fløyet over fra Statene i anledningen.

- Jeg steller i stand denne festen for Davis fordi han er slik en fantastisk ektemann og fordi jeg elsker ham, sa Minnelli (58) i forkant av konserten. De to giftet seg i fjor, hun for fjerde gang, han som nybegynner. Det hører med til historien om paret at tv-produsent David Gest sliter med å kvitte seg med homo-ryktene som har satt seg på ham. Og det ble ikke akkurat bedre da Elton John i forkant av bryllupet ble spurt av MSNBC hva som ville være den perfekte bryllupsgaven til Liza. «En heterofil ektemann.» svarte Elton.

De to tungt ansiktsopererte ektefellene ble introdusert for hverandre første gang av en tredje, Michael Jackson. Som takk for innsatsen fikk han være forloveren hennes i bryllupet.

Ruby Wax

Mens de to amerikanerne er innom London skal de også være med i to tv-show. Først skal de utsettes for den rappkjefta Ruby Wax, etterpå av den minst like framfuse iren Graham Norton fra Channel 4. Både Wax og Norton er kjent for å sette dårlig smak på dagsordenen, så det spørs om ikke agenten til Liza her kan ha slurvet litt i researcen.

<B>«MADAM TUSSAUD, HERE WE GO!»</B> Slik kan det gå når man er omgitt av ja-mennesker utstyrt med skalpell.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media