Du leser nå Dagbladet Pluss

Liza Marklund: - Jeg er skuffet over Norge

Forstår ikke hvorfor vi ikke tar imot flere flyktninger.

FERDIG SOM FORFATTER: Liza Marklund er i Norge for å lansere sin aller siste bok om Annika Bengtzon. Nå vil hun trekke seg fra offentligheten.  Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FERDIG SOM FORFATTER: Liza Marklund er i Norge for å lansere sin aller siste bok om Annika Bengtzon. Nå vil hun trekke seg fra offentligheten. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

• Les anmeldelsen av «Jernblod» her.

(Dagbladet:) - Denne boka er mitt siste innlegg. Jeg vil ikke skrive mer journalistikk, og jeg kommer nok heller ikke til å skrive flere bøker. Jeg har sagt det jeg vil si, sier Liza Marklund (53) til Dagbladet.

Den svenske forfatteren, spaltisten og samfunnsdebattanten er i Norge for å lansere sin nye - og aller siste - krimbok om gravejournalisten Annika Bengtzon, «Jernblod».

Etter 18 år og 11 bøker er det over for en av de mest kjente og populære heltinnene innen svensk krimlitteratur. Marklund er lettet.

- Det kjennes veldig bra at jeg har kommet i mål med det jeg ville. Men jeg trodde ikke at det skulle ta så lang tid, og bli så stort og utfordrende, sier hun.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.