Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

LL Cool J

LL prøver å sikre pensjonen.

CD: Siden LL Cool J debuterte med «I Can't Live Without My Radio» i 1985 har han strukket karrieren sin lenger enn en Laban seigmann. På én måte er han den komplette antitesen til en one-hit wonder. På den annen side er det utrolig lenge siden han er blitt ansett som noe annet enn en hiphop-has-been. På sitt tiende studioalbum har han slengt seg oppi suksessjeepen til Timbaland. Og selv om han kanskje har fått bakseteplassen som en ren sympatierklæring, funker samarbeidet - i hvert fall til en viss grad. Riktignok er LL Cool Js rim like uinteressante som en Pampers-reklame, men Timbalands velkjente produksjonstriks gir albumet en ganske stø grunnmur. «The Definition» er likevel et ganske begivenhetsløst album. Det hjelper heller ikke at samarbeidet med R. Kelly, «I'm About to Get Her», er en ren resirkulering av fjorårets R. Kelly-hit «Thoia Thong».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling