Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lloyd Webber kaster seg inn i reality-bølgen

Skal finne ny Maria til The Sound of Music.

(Dagbladet.no): BBC har fått med seg musikalkongen Andrew Lloyd Webber på laget i sitt nye realitykonsept «How Do You Solve a Problem Like Maria?».


Det skal bli showet der TV møter scenen - eller Lloyd Webber møter sin fremtidige hovedrolleinnehaver for West End theatre-oppsetningen av Rodgers og Hammersteins «
The Sound of Music».

Lloyd Webber er selv kjent for «Cats», «Evita» og «The Phantom of the opera». Nå skal han ha 50 unge jenter på audition i håp om å finne en som passer rollen som rebelsk nonne som bringer musikk inn i livene til en enkemann og marineoffiser og hans sju barn.

- Dette blir en fantastisk mulighet for en ung artist å bli en stor stjerne, sier musikalkongen i en pressemelding.

BBC understreker at det er en ung jente de er ute etter.

- Webber vil at hans Maria skal være ung... noen som er relativt ny og ikke har gjort så mye på scenen før, sier Kevin Bishop, redaktøren for BBCs underholdningsavdeling til nyhetsbyrået AP.

BBC kjører Idol-stil med auditions i Edingburg, Manchester, London Cardiff. Det hele starter 22. april og kandidatene skal i utgangspunktet være mellom 17 og 25.

TEATERREALITY: BBC vil finne hovedrolleinnehaver for «The Sound of Music» på Idol-måten. Foto: Scanpix
TEATERREALITY: BBC vil finne hovedrolleinnehaver for «The Sound of Music» på Idol-måten. Foto: Scanpix Vis mer
MUSIKALKONGEN: Ingen ringere enn Andrew Lloyd Webber skal lede showet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling