Lo i tre timer etter rumpestuntet

Eminem snakker ut.

PLANLAGT RUMPESTUNT: Eminem forteller at Sacha Baron Cohens rumpelanding var meget godt planlagt. FOTO: SCANPIX/AP
PLANLAGT RUMPESTUNT: Eminem forteller at Sacha Baron Cohens rumpelanding var meget godt planlagt. FOTO: SCANPIX/APVis mer

||| (Dagbladet.no): Sacha Baron Cohen (Borat/Ali G) er en mester i å skaffe seg tabloid spalteplass, og stuntet under MTV Movie Awards søndag var intet unntak.

Cohen - utkledd som sin nye karakter, den østerrikske, homofile journalisten Brüno - skulle fly opp på scenen, men fikk øyensynlig problemer med vaierne midtveis. Det endte i et fall, og rumpe rett i ansiktet på rapperen Eminem.

Nå bekrefter Eminem det alle andre enn journalistene tilsynelatende forstod: At MTV-stuntet selvsagt var planlagt.

Lo i timesvis
Eminem stormet riktignok ut av salen rett etter at rapkollegene i D12 hadde fått revet Brüno unna, men det var bare skuespill.

- Sacha ringte meg da vi var i Europa, og sa han hadde en idé om å gjøre noe helt vanvittig under MTV Movie Awards. Jeg er en stor fan av ham, så jeg takket ja til å bli med, forteller Eminem i et intervju med RapRadar.

At stuntet var planlagt, er for øvrig også bekreftet av en av showets manusforfattere.

- Jeg er storfornøyd med at vi gjennomførte dette enda bedre enn på generalprøven. Folk har jo tatt helt av i forhold til dette, sier Eminem til RapRadar.

Han har kost seg stort med oppstyret i ettertid:

- Etter seremonien dro jeg tilbake til hotellrommet der jeg lo ukontrollert i omtrent tre timer. Særlig etter at jeg fikk se det på tv.

Krever erstatning
«Brüno» har norgespremiere 10. juli, og Sacha Baron Cohen er allerede i ferd med å få like mange presseoppslag som det «Borat» i sin tid gjorde.

«Borat» ble for eksempel saksøkt av flere av de involverte i filmen, og i går ble det klart at Cohen også har mottatt sitt første søksmål i forbindelse med «Brüno»-filmen.

En 37 år gammel kvinne hevder hun ble påført betydelige skader i forbindelse med innspillingen av en scene i en bingohall.

Hun krever drøyt 150 000 kroner i erstatning. 

GODE VENNER: Dette bildet av Eminem og Cohen ble tatt like før utdelingen startet. FOTO: RAPRADAR/AP
GODE VENNER: Dette bildet av Eminem og Cohen ble tatt like før utdelingen startet. FOTO: RAPRADAR/AP Vis mer