Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lo seg nesten i hjel på lokalrevyen

Under innøving av lokalrevyen fikk en av stjernene et illebefinnende. Han lo seg dødssyk og havnet på sjukehus.

Stor humor holdt på å bli dødsens alvor for Per Åge Asbjørnslett i Snillfjord. Han holdt på å le seg i hjel under innøving av lokalrevyen i vinter.

Lørdag spiller han og resten av revygruppa Hasselas ekstraforestilling for lokalbefolkningen på Krokstadøra. Forestillingen «Foill Service» blir etterfulgt av kraftig trønderkost, salt kjøtt og kålrotstappe.

Til avisa Sør-Trøndelag sier den lettflirte trønderen at han kan le av episoden i dag.

- Men det var fullt alvor da det sto på. Det var mistanke om at det var noe alvorlig, men det viste seg at det var noe kluss med oksygenopptaket i kroppen, sier Per Åge Asbjørnslett til avisa Sør-Trøndelag.

Trønderen ble sjukemeldt i en hel måned mens han ventet på å få stilt diagnose.

Asbjørnslett tar episoden som et bevis på at revygruppa har snekret sammen en riktig morsom revy i år.

- Vi er i utgangspunktet snille, og temamessig strekker det seg fra babyer til gammelkailla. Publikum trenger ikke å ha inngående lokalkunnskap for å ta poengene, forsikrer Asbjørnslett.

LO SEG SYK: Per Åge Asbjørnslett holdt på å le seg i hjel da han øvde inn lokalrevyen i Snillfjord. Her er han i fjorårets revy sammen med Lars Erik Berg og Jan Rune Berdal.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media