Loe, Erlend

Bibliografi:

  • Muleum (roman) 2007
  • Organisten (sakprosa) 2006
  • Volvo Lastvagnar (roman) 2005
  • Doppler (roman) 2004
  • Kurt koker i hodet (barnebok) 2003
  • Fakta om Finland (roman) 2001
  • Detektor (filmmanus) 2000
  • L (roman) 1999
  • Kurt, quo vadis? (barnebok) 1998
  • Sa terapeuten min (gjendiktning av Hal Sirowitz) 1998
  • Kurt for alle (barnebok) 1998
  • Sa Mor (gjendiktning av Hal Sirowitz) 1997
  • Naiv. Super (roman) 1996
  • Den store røde hunden (barnebok) 1996
  • Kurt blir grusom (barnebok) 1995
  • Maria og José (roman) 1994
  • Fisken (barnebok) 1994
  • Tatt av kvinnen (roman) 1993