UKAS VERS: Nicki Minaj - «Chun-Li»

Løfter nesten alle låtene hun er med på, men hun er ikke lenger interessant

Nicki Minaj lar frustrasjonen skinne igjennom på den nye singelen sin. Men det er seg selv hun har å takke.

Maskenes mester: Nicki Minaj. Foto av Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock
Maskenes mester: Nicki Minaj. Foto av Neil Rasmus/BFA/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gi meg passordet til den helsikes wifi-en, klager Nicki Minaj idet den beste av de to siste singlene hennes, «Chun-Li», toner ut. Låta er aggressiv, funky og fengende, og det beste hun har sluppet siden, tja, «Trini Dem Girls» i 2014, minst. Likevel skinner altså frustrasjonen igjennom, og om så bare for et lite øyeblikk er det som om Minaj smelter sammen med vår egen Øystein Sunde anno 2005:

«Jeg sitter her med bredbånd, men jeg kommer ikke på nettetfor windowsen min er for gammal og drivern ække den rette.Jeg har ringt til supporten, men de driver meg fra vettetDe sier jeg trenger ny driver og den må jeg hente på nettet!»

Den som trenger wifi-passordet føler seg utestengt. Og det er kanskje ikke så rart. Det har gått fire år siden siste Nicki Minaj-album. Fire år er lenge i rap-sammenheng. Selv om Minaj er en av det siste tiårets beste og viktigste rappere, og stemmen hennes har vært sterkt tilstede i lydbildet siden hun slo igjennom i 2010, har karrieren hennes aldri gått helt som smurt. I motsetning til hennes rival-for-øyeblikket, Cardi B, har hun aldri nådd toppen av Billboards Hot 100. Selv gjennombruddsingelen hennes lot vente på seg. «Super Bass» var den femte singelen fra debutalbumet «Pink Friday», sluppet flere måneder etter at hun satte rapverdenen på hodet med det forrykende verset sitt på Kanye Wests «Monster».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer