Løfterik start

Katrine Moholt og partner Bjørn Wettre Holthe åpnet friskt i premieren på «Skal vi danse».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går var kvelden kommet for de ti kjendisene som tester sine danseferdigheter i TV2s «Skal vi danse». Etter blod, svette og tårer i dansestudioene skulle de overbevise dommere og seere. Det dristige kjolevalget bekymret «Jakten på kjærligheten»-programleder Katrine Moholt på forhånd, men hun blåste tydeligvis i at den lårkorte kjolen flere ganger skled opp under hennes cha-cha-cha.

-  Det var kjempegøy og ikke skummelt i det hele tatt, synes Moholt.

Men det var mer enn det dristige antrekket som imponerte dommerne. Hun og hennes profesjonelle partner Bjørn Wettre Holthe lå lenge an til å vinne, men ble slått av paret Guri Schanke og Tom Arild Hansen som fikk 30 poeng.

-  Jeg har trent hver dag hele uka med mannen min hjemme på kjøkkenet. Jeg er nemlig en stor perfeksjonist, sier Katrine Moholt.

Sjakktrekk

Første kveld ble det konkurrert i cha-cha-cha og engelsk vals. I neste runde er det rumba og quickstep som gjelder. Da må det første paret forlate «Skal vi danse». Fagdommerne og seerne avgjør hvem, og stemmene deres teller halvparten hver. Stormester i sjakk, Simen Agdesteins smarte trekk er å mobilisere sjakk-elevene sine til å stemme på ham og partneren. På Norges toppidrettsgymnas sitter 11 unge sjakkspillere som har fått klar melding:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer