Lokalavis sendte nakenbilder til flere hundre følgere på Snapchat

- Jeg skvatt ganske greit .

NAKENGLIPP: Avisa Nordland delte uheldigvis tre nakenbilder med sine drøyt 500 følgere på Snapchat. Foto: Snapchat/skjermskudd/Bodø Nu
NAKENGLIPP: Avisa Nordland delte uheldigvis tre nakenbilder med sine drøyt 500 følgere på Snapchat. Foto: Snapchat/skjermskudd/Bodø NuVis mer

(Dagbladet): Avisa Nordland var i går formiddag litt dristigere på sosiale medier enn de hadde planlagt.

På Snapchat la de nemlig ut tre usensurerte bilder av kliss nakne menn på sin «My Story», hvor alle følgerne deres fikk tilgang til bildene, skriver Bodø Nu, som først omtalte saken.

Den ukesgamle Snapchat-brukeren hadde på dette tidspunktet drøyt 500 følgere.

- Jeg skvatt Cecilie Haugseth er en av avisas følgere på det sosiale mediet som fikk seg et sjokk da hun skulle sjekke oppdateringene på Snapchat i går.

-  Først var det noen koselige reisebilder, og så plutselig dukket det opp en naken mann med erigert penis. Jeg har ikke fått nakenbilder på Snapchat før, så jeg skvatt ganske greit, sier Haugseth til Dagbladet.

Hun forteller at hun fortsatt følger avisa på Snapchat, og at hun har tilgitt dem for nakenglippet.

-  Det var heldigvis bare jeg som så bildene. Noen ganger ser jeg på Snapchat med ungene, men det gjorde jeg heldigvis ikke denne gangen, sier hun.

Resulterte i flere følgere Sjefredaktør i Avisa Nordland, Jan-Eirik Hanssen, vet fortsatt ikke helt hva som har skjedd, bortsett fra at noen har hacket seg inn i avisas Snapchat-bruker. Hvem som står bak er ukjent.

-  Det er bare å beklage til følgerne våre. Bildene lå kun ute i omtrent 15 minutter før de ble oppdaget og fjernet. Vi har nå skjerpet sikkerhetsrutinene rundt dette, sier Hanssen.

Han forteller at de stort sett har fått positiv tilbakemelding på sin Snapchat-satsing, og at det faktisk kom noe godt ut av gårsdagens uønskede hendelse.

- Vi synes selvfølgelig ikke noe om disse nakenbildene, men all oppmerksomheten førte til at vi på kort tid fikk flere hundre nye følgere, sier Hanssen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram