Lokket Arnold tilbake til filmen

Gamle muskelhelter i ny actionfilm.

KOMPISER: Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger ble sist fotografert sammen på boksekamp i Los Angeles for knappe tre uker siden. Nå har Arnold sagt ja til en gjesteoptreden som seg selv i den nye Stallone-filmen. Foto: SCANPIX
KOMPISER: Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger ble sist fotografert sammen på boksekamp i Los Angeles for knappe tre uker siden. Nå har Arnold sagt ja til en gjesteoptreden som seg selv i den nye Stallone-filmen. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arnold Schwarzenegger (61) gjør comeback på filmlerretet, og skal spille seg selv i den neste filmen til Sylvester Stallone (62), skriver den vanligvis velinformerte filmbloggen Ain't It Cool News.

Det måtte med andre ord den andre, store muskelhelten fra åttitallets actionfilmproduksjon til for at California-guvernøren skulle vende tilbake til filmens verden.

Schwarzenegger har ifølge Internet Movie Database ikke hatt noen ordentlig filmrolle siden fiaskoen «Verden rundt på 80 dager» i 2004.

Mange muskelmennI 2003 ble han valgt til guvernør for staten California, og gjenvalgt for en en ny periode fire år senere. I år setter han av en - 1 - dag til å spille inn en scene i «The Expendables», som er ventet på kino i 2010.

Filmen arter seg for øvrig som en eneste stor hvem-er-hvem av aldrende, men fortsatt muskuløse actionhelter. Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke og kampsportlegenden Randy Couture er allerede bekreftet på rollelista.

Og idet du tenker at «det eneste denne filmen mangler er Jean-Claude Van Damme», viser det seg at Sylvester Stallone har spurt ham også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer