KOMPISER: Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger ble sist fotografert sammen på boksekamp i Los Angeles for knappe tre uker siden. Nå har Arnold sagt ja til en gjesteoptreden som seg selv i den nye Stallone-filmen. Foto: SCANPIX
KOMPISER: Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger ble sist fotografert sammen på boksekamp i Los Angeles for knappe tre uker siden. Nå har Arnold sagt ja til en gjesteoptreden som seg selv i den nye Stallone-filmen. Foto: SCANPIXVis mer

Lokket Arnold tilbake til filmen

Gamle muskelhelter i ny actionfilm.


(Dagbladet.no): Arnold Schwarzenegger (61) gjør comeback på filmlerretet, og skal spille seg selv i den neste filmen til Sylvester Stallone (62), skriver den vanligvis velinformerte filmbloggen Ain't It Cool News.

Det måtte med andre ord den andre, store muskelhelten fra åttitallets actionfilmproduksjon til for at California-guvernøren skulle vende tilbake til filmens verden.

Schwarzenegger har ifølge Internet Movie Database ikke hatt noen ordentlig filmrolle siden fiaskoen «Verden rundt på 80 dager» i 2004.

Mange muskelmenn
I 2003 ble han valgt til guvernør for staten California, og gjenvalgt for en en ny periode fire år senere. I år setter han av en - 1 - dag til å spille inn en scene i «The Expendables», som er ventet på kino i 2010.

Filmen arter seg for øvrig som en eneste stor hvem-er-hvem av aldrende, men fortsatt muskuløse actionhelter. Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke og kampsportlegenden Randy Couture er allerede bekreftet på rollelista.

Og idet du tenker at «det eneste denne filmen mangler er Jean-Claude Van Damme», viser det seg at Sylvester Stallone har spurt ham også.

Ville ikke bare tjene penger
Van Damme avslo imidlertid, fordi han følte at Stallone ikke kunne gi ham noen god forklaring på hva filmen egentlig skulle handle om, ifølge et intervju i det britiske filmmagasinet Total Film, sitert av Screen Rant.

- Stallone sa bare jeg kom til å tjene masse penger. Jeg ville vite mer om rollefiguren jeg skulle spille, men det kunne han ikke forklare meg, skal Van Damme ha sagt.

HAR OGSÅ TAKKET JA: Den fordums actionstorheten Dolph Lundgren er også med i «The Expendables». Foto: STELLA PICTURES
HAR OGSÅ TAKKET JA: Den fordums actionstorheten Dolph Lundgren er også med i «The Expendables». Foto: STELLA PICTURES Vis mer