Lomme-krig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det første man heldigvis legger merke til, er at Electronic Arts har lagt fra seg idéen om at førstepersonsskytere kan fungere på GameBoy Advance.

Det gikk ikke på «Medal of Honor: Underground», og det ville heller ikke ha gått nå.

Gledelig er det derfor at i «Medal of Honor: Infiltrator» ser du all actionen skrått ovenifra, bortsett fra i enkelte brett (der du kun beveger et sikte, figuren står stødig plassert bak et maskingevær).

I løpet av 15 oppdrag må du både snike deg rundt, og konfrontere nazistene i åpent terreng med gæværmunningen forhåpentligvis rettet riktig vei - det kan av og til være vanskelig med piltastene på GBA.

Holder du inne høyre skulderknapp, kan du dessuten bevege deg sidelengs, mens du raskt bytter våpen med B-knappen.

Du kommer stadig vekk over små hus eller telt, der du kan bytte våpen i forhold til hvilken oppgave du har fore. Finner du for eksempel et telt der det ligger dynamitt, må du belage deg på å sprenge ett eller annet i lufta.

Såframt du har en lyssatt skjerm, så er dette absolutt en moro affære - selv om den muligens er litt for kortvarig.

Har du dessuten «Medal of Honor: Rising Sun» på GameCube, kan du linke sammen spillene og få et oversiktskart som bonus.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer