Lønnsfrys for bankledere

«Endelig en finansminister som tør å være frekk og freidig! Dette er det som skjer når venstresiden får bestemme. Det er ikke rett at banksjefer skal tjene mer enn landets overhode! Banktoppene skal ikke sitte og mikse og trikse med aksjer og bonusutbetalinger. boi

«Forbud skal ikke overdrives, men de har sin plass. At en eller annen idiot blir sittende med noen millioner i fanget, er ikke noe stort samfunnsproblem. Verre om mange ressurssvake mennesker blakker seg, og dermed i større grad blir en byrde for samfunnet. Ulf

«Rent populistiske forslag. Det spiller på misunnelse, og det er et sikkert kort i Norge. Begrensning av norske banksjefers lønninger satt opp mot størrelsen på krisepakken er selvsagt helt uten økonomisk betydning.

eh«Fantastisk modig at de stiller krav til at bankene ikke skal pøse på med store lønnspåslag til sine sjefer. Det er en parallell til det Obama fikk vedtatt i USA, der man har satt tak på $ 500 000 i årslønn til banksjefer i banker som mottar støtte fra staten. Det tilsvarer 3,5 millioner kroner - og som mange vil vite: Alle sjefene i de litt større norske bankene tjener langt mer enn det.

gstone«Dette er et internasjonalt problem, ikke nasjonalt. Dessuten bør det satses mye mer på folket og deres jobber. Når folket har penger, bruker de penger, og disse pengene går til å skape jobber.

Tor