Lønnshopp for «Lost»-stjernene

Matcher de frustrerte fruene.

(Dagbladet.no): - Mange synes at ABC behandler oss som det ulydige stebarnet, uttalte Matthew Fox, som spiller helten Jack i «Lost», i september i fjor.

Da ble det rapportert at flere av skuespillerne i den populære serien hadde sykemeldt seg i protest mot det de oppfattet som dårlig behandling fra tv-selskapet.

Matcher fruene

«Lost»-skuespillernes lønnsnivå lå for eksempel langt under det stjernene i «Frustrerte fruer» tjener.

Men nå har Matthew Fox og de andre fått tilbud om langt bedre lønn. Ifølge bransjebladet Hollywood Reporter vil Touchstone TV tilby drøye 270 000 kroner per episode fra neste sesong.

Tilbudet skal være gitt de viktigste skuespillerne, og er noenlunde det samme som damene i «Frustrerte fruer» håver inn per episode.

Spinoff-salg

Tv-seriens enorme suksess kom som en stor overraskelse på de fleste, og mange har ment at det var på tide med et lønnshopp selv om skuespillerne undertegnet langtidskontrakter da serien startet.

FETE BONUSER: Golden Globe-priser, høye seertall og godt DVD-salg: Matthew Fox og Adewale Akinnuoye-Agbaje har gjort seg fortjent til fete bonuser. FOTO: SCANPIX/AP
FETE BONUSER: Golden Globe-priser, høye seertall og godt DVD-salg: Matthew Fox og Adewale Akinnuoye-Agbaje har gjort seg fortjent til fete bonuser. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer

DVD-salget har også gått over all forventning, og senere denne måneden starter ABC mobilserien «Lost Video Diaries» i samarbeid med Verizon.

Ifølge Hollywood Reporter er ikke skuespillerne i serien gitt noen garanti om hvor lenge de får være med, eller hvor lenge ABC kommer til å kjøre serien.