Siste sending av «Lønsj» med Torfinn Borkhus og Rune Nilson:

«Lønsj» ferdig på NRK: - Deilig!

Nå er det lagt opp til gravøl. 

MANNEN BAK: Rune Nilson er mannen bak Ståle Utslagsnes og Jan Olsen, som har vært faste karakterer i NRK P1-programmet «Lønsj». Rune Nilson har sammen med Torfinn Borkhus ledet programmet gjennom over tusen sendinger. Nå er «Lønsj» historie. Foto: Erlend Lånke Solbu, NRK
MANNEN BAK: Rune Nilson er mannen bak Ståle Utslagsnes og Jan Olsen, som har vært faste karakterer i NRK P1-programmet «Lønsj». Rune Nilson har sammen med Torfinn Borkhus ledet programmet gjennom over tusen sendinger. Nå er «Lønsj» historie. Foto: Erlend Lånke Solbu, NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter fem år og over tusen sendinger er radioprogrammet «Lønsj» på NRK P1 nå blitt historie.

Nærmere en halv million lyttere har daglig fulgt programleder Rune Nilson og hans makker Torfinn Borkhus. Programmet har gått fast mandag til fredag mellom klokka 11 og 12 på NRK P1 siden 2012.

Men nå er det slutt. Klokken 13.00 gikk den siste sendinga med «Lønsj», direkte fra Byscenen i Trondheim.

- Føles deilig!

- Det føles deilig! Det er bare oss to i redaksjonen, og vi har jobbet hardt mot denne dagen. Nå er vi ferdig, og det føles som vi har løpt maraton og endelig kommet i mål, sier de to programlederne på telefon til Dagbladet, bare minutter etter at sendingen er avsluttet.

- Det ble et godt siste program med mange kjente figurer, mange musikalske tilskudd. Kort fortalt, essensen i «Lønsj» kokt ned til en to-timers-ekstravagansa, sier Borkhus.

I Trondheim er det nå lagt opp til gravøl, fest og konserter. Både Vazelina Bilopphøggers og Rune Nilsons band Charlie Rackstead og The Sticklesbergen Ramblers skal spille.

Oppdiktede karakterer

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer