Løp etter Ylvis nedover gata i New York

Autografjeger Steven Adorno ville ikke la hitmakerne slippe unna.

I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i går tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet.
I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i går tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet.Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Rundt 01.30 i natt norsk tid forlot Ylvis Rockefeller Center i New York etter å ha opptrådt på «Late Night With Jimmy Fallon».

Vegard og Bård Ylvisåker forlot gjennom garasjen i bil, det samme som Hollywood-stjernene Chloe Moretz og Alan Rickman gjorde like før dem. 

Steven Adorno fra New York hadde stilt seg opp utenfor en av sideinngangene i håp om å få Ylvisåker-navnetrekk på et av Ylvis-bildene han hadde kjøpt på nettet, men gikk slukøret hjem igjen i Manhattan-mørket.

- Jeg sprang ned 5th Avenue da jeg så at de satt i baksetet av bilen. Jeg banket så på bilvinduet deres mens jeg ropte etter en autograf. Men siden de satt i baksetet kunne de ikke åpne vinduet, så de smilte og vinket før bilen forsvant. Hvis de kommer tilbake, vil jeg forsøke igjen, sier Adorno til Dagbladet.

- Virkelig morsomt Adorno kom seg ikke inn på innspillingen, noe han var veldig skuffet over. Men det gjorde derimot brødrene Joseph og Andrew Taylor fra Australia, som var full av lovord om den norske duoens opptreden hos den amerikanske talkshowverten Jimmy Fallon og hans 1,6 millioner tv-seere.

- Det var virkelig morsomt. De framførte låta to ganger. De hadde med seg den lille gutten og den gamle mannen fra musikkvideoen. Jimmy Fallon tok også på seg revekostyme. Det var kjempebra, sier Andrew Taylor.

Ylvis-manager Jørgen Thue var godt fornøyd etter innspillingen.

FIRE FURRIES: Ylvis iførte seg revedraktene hos Jimmy Fallon. Talkshowverten selv og The Roots´ Questlove tok også på seg pels for anledningen. Foto: Brukt med tillatelse fra NBC/Late Night With Jimmy Fallon
FIRE FURRIES: Ylvis iførte seg revedraktene hos Jimmy Fallon. Talkshowverten selv og The Roots´ Questlove tok også på seg pels for anledningen. Foto: Brukt med tillatelse fra NBC/Late Night With Jimmy Fallon Vis mer

- Vegard og Bårds opptreden på NBC var fantastisk. Å oppleve Ylvis framføre «The Fox» live med The Roots er noe alle vi som var til stede på innspillingen sent vil glemme.

Det ser heller ikke ut til at Bård Ylvisåker kommer til å glemme opptredenen med det første.

IVRIG: Steven Adorno fra New York ville gjerne få signert bildet han har av Ylvis.
IVRIG: Steven Adorno fra New York ville gjerne få signert bildet han har av Ylvis. Vis mer

- Takk, gutter. Ha ha, fucking ha. Nå kan jeg dø. Mitt arbeid her er gjort, tvitret han i natt til Jimmy Fallon og Questlove fra The Roots.

«Late Show With Jimmy Fallon»-manusforfatter Mike DiCenzo mener på sin side at Ylvis-opptredenen er det beste musikkinnslaget de noensinne har hatt.

Billboard-byks Det er bare noen få uker siden de sist var i USA på talkshowet til Ellen DeGeneres med «The Fox», låta som nå har blitt sett mer enn 100 millioner ganger på Youtube og ligger på en fersk 6. plass på Billboard Hot 100-lista. Bare Lorde, Katy Perry, Miley Cyrus, Avicii og Drake ligger foran nordmennene.

BRØDRE: Joseph og Andrew Taylor fra Australia, som var full av lovord om den norske duoens opptreden hos den amerikanske talkshowverten Jimmy Fallon.
BRØDRE: Joseph og Andrew Taylor fra Australia, som var full av lovord om den norske duoens opptreden hos den amerikanske talkshowverten Jimmy Fallon. Vis mer

Selv klarer ikke Ylvis å skjønne hva de har gjort riktig.

- Det er det ingen skjønner. Hadde man skjønt det, hadde man jo laget drøssevis av sånne, sa Ylvis-brødrene til Dagbladet på flyplassen i New York i går kveld.