Lopez-klær for fyldige rumper

Cindy Crawford beskyldte Jennifer Lopez for å ha stor rumpe. Nå skal hun tjene penger på den.

- Nå kan hele verden se ut som jeg. Kvinner i alle størrelser får være sexy, sier hun.

Det aller meste Lopez tar i, gir penger i kassa. Nå er det klær det dreier seg om. Til vinteren kommer sangstjernens første kleskolleksjon, J.Lo. Kolleksjonen er myntet på kvinner med kurver, melder Aftonbladet.

Sporty

Plaggene følger sportstrenden, og kommer direkte fra Bronx i New York, der Lopez sjøl vokste opp. Jeansene har lav linning med diverse detaljer på. T-skjortene er i mini-størrelse. I tillegg finner du høyhælte jeansboots, lyseblå drakter, stenvaskede klær...

- Du trenger ikke være en dårlig pike bare fordi du kler deg sexy. Du må bare vite hva som er fint, sier Lopez.

Sjøl hadde hun på seg vide hvite jeans med bukseseler, i tillegg til en liten tettsittende topp med flagget til Puerto Rico på brystet, under gårsdagens pressekonferanse.

Designer i magen

Jennifer Lopez har lenge hatt en drøm om å skape klær. Sangstjernen og skuespilleren vokste opp i et fattig strøk og hadde sjelden råd til klærne hun ønsket seg. Derfor måtte hun sy om klærne for at de skulle passe.

- Når jeg var liten, kjøpte jeg noen stygge jeans som jeg klippet og sydde om til en minikjole. Jeg hadde ikke råd til annet, sier hun.

Etter gjennombruddet sier Lopez at hun har hatt problemer med å finne klær som sitter bra over hoftene - og midjen.

- Kvinner med kurver blir nesten ignorert i butikkene. Jeg vil tilby fantastisk pene designerplagg som passer kvinner i alle størrelser. Alle får være sexy, sier stjernen.

J.Lo-kolleksjonen kommer til å koste fra rundt 200 til 8500 norske kroner.

Stjernen er nå aktuell med sin ny plate - også den med navnet J Lo.

KLÆR FOR DE KURVEDE:</B> Sangeren og skuespilleren Jennifer Lopez (i midten) presenterte sin første kleskolleksjon «J.LO by Jennifer Lopez» i går. Kleskolleksjonen lager hun i samarbeid med Tommy Hilfigers bror, Andy Hilfiger.