Lopez kler på deg

Jennifer Lopez er popstjerne, skuespiller og nå designer.

Navnet Jennifer Lopez dukker opp over alt for tida. Hun er aktuell i tre kjendiskategorier: film, musikk og ekskjærester.

Nå skal latino-stjernen designe sin egen kolleksjon med klær. Det er klart etter at Jennifer har signert en kontrakt med Andy Hilfigers selskap Music Entertainment Fashion Inc. Andy er lillebroren til Tommy Hilfiger.

Navnet Jennifer Lopez

De siste åra har vært gode for Jennifer Lopez. Hun har hatt hovedroller i flere filmer, og topper for tiden kinolistene med «Wedding Planner». I tillegg har den ene hitsingelen etter den andre sikret henne internasjonal stjernestatus. Og nå skal hun designe klær sjøl.

- Dette er den største moteavtalen på mange år. Spesielt når den er med huset Hilfiger, som skjønner verdien av navnet Jennifer Lopez, sier en kilde til New York Post.

Gode råd

Forrige uke slapp Lopez å vitne i rettssaken mot eks'en Sean Puffy Combs. Han er tiltalt for brudd på våpenloven og forsøk på bestikkelse. Men selv om ræpper Puffy er opptatt i retten, finner han kanskje tid til å ringe eks'en Lopez og gi noen gode designer-råd. Puffy har sitt egen klesmerke, kalt Sean John.

DESIGN:</B> Jennifer Lopez blir motedesigner, men når vi kan vente oss en kolleksjon er usikkert.
FILMAKTUELL:</B> Jennifer Lopez gjør det godt på lerretet for tida. «Wedding Planner» går for fulle kinoer verden over. Her i en scene med Matthew McConaughey.