Lopez og Lasse

Et av årets mest overraskende filmsamarbeid er på trappene.

JENNIFER LOPEZ skal antagelig regisseres av den svenske toppregissøren Lasse Hallström, melder filmselskapet Miramax ifølge Mtv.com. Lopez sluttforhandler i disse dager en avtale om filmen «An Unfinished Life» - et drama om en forlatt kvinne som i desperasjon tar med dattera og flytter inn til svigerfar.

JENNY FROM THE BLOCK holder dermed fortsatt koken. Privat blir hun snart kona til Ben Affleck som hun også spiller mot i «Gigli» og «Jersey Girl». Begge filmene settes opp på kino i år. Innspillingen av «An Unfinished Life» starter til våren og blir Lopez sitt neste filmprosjekt. Det betyr at andre store prosjekter som filmatiseringen av tegneserien «Shrink» utsettes.

SAMARBEIDET med Oscarvinner Hallström («Siderhusreglene», «Sjokolade») kan muligens rette på Lopez sin cv når det gjelder seriøse roller. Anmelderne var lite nådige mot Jenny for hennes innsats i «Enough» og «Angel Eyes», filmer som fikk hennes musikkvideoer til å framstå som små mesterverk.

HOLDER KOKEN:</B> Jennifer Lopez spiller inn filmer i et bankende kjør for tida. Til våren skal hun antagelig regisseres av Lasse Hallström.