Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lopez-show i Stockholm

Sexsymbolet Jennifer Lopez ankom i går kveld Stockholm. Et femtitall fans hadde møtt opp utenfor Grand Hotel for å møte stjernen, som gjester Sverige i forbindelse med lanseringen av konsertfilmen «Let's Get Loud».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Men fansen fikk ikke mer enn et glimt av Jennifer og ektemannen Chris Judd idet de hastet ut av bilen og inn i foajeen på det fasjonable hotellet. Dermed måtte autografjegerne gå tomhendt hjem.

Ved halv ellevetida i går kveld var det klart for fest på Café Opera - der et stort antall spesialinviterte svenske artister og skuespillere ventet på stjernen. Lopez og hennes følge kom like godt en time for seint til sin egen fest. Vi får håpe det ikke la noen demper på stemningen.

Første punkt på agendaen var en spesialvisning av superstjernens kommende konsertfilm «Let's Get Loud».

Etter filmen tok festen til for alvor.

Forrige gang Lopez gjestet Sverige, danset hun til langt på natt.

LOPEZ STRÅLER: Superstjernen Jennifer Lopez ankommer sin egen fest på Café Opera i Stockholm sammen med ektemannen Chris Judd i går kveld.Foto: ROBBAN ANDERSSON, Expressen
Hele Norges coronakart