Lopez som jomfru Maria.

Jennifer Lopez som jomfru Maria i svart lær. Kontroversene tårner seg opp for Lopez' nye film «The Cell».

Den futuristiske thrilleren «The Cell» har allerede før premieren forårsaket debatt. En av kontroversene går rundt Lopez opptreden som ingen ringere enn jomfru Maria, ikledd svart latex og en piske, skriver Mr Showbiz.

En massemorder (Vincent D'Onfrio) ligger i koma. Problemet er bare det at det finnes et offer til, men hvor? Jennifer Lopez spiller en empatisk psykolog, som har evnen til - bokstavlig talt - å gå inn i fantasien til morderen.

- Vi kommer til å få kjeft får denne filmen. Det var noen dager under innspillingen hvor jeg tenkte; kommer vi unna med dette? Filmen er ekstrem, sier Jennifer Lopez til Mr. Showbiz

Kontroversene handler om en rekke bisarre fantasisegmenter som finner sted inne i hodet på massemorderen som ligger i koma. Debutregissøren Tarsem sier at filmen er rå, og at en del scener er ment å vekke avsky.

Den amerikanske filmtilsynet har svart på tiltale og gitt filmen en «R» på grunn av det bisarre innholdet, voldsmengden og nakenhet. Dette tilsvarer vår 18-årsgrense. Filmen har premiere i USA 18. august

SEXY: Lopez, nå også som jomfru Maria.