Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Los Campesinos!

Nok et potensielt offer for indiens sjuke logikk.

.

CD: Los Campesinos! er et Walisisk syvmannsband med så god kjønnsbalanse det er mulig å få til med det tallet, med et utropstegn i bandnavnet, en felespiller, stadige partier hvor alle roper i kor, naivistisk håndskrevet cover – fullstendig med stavefeil – og de kødder tilsynelatende ikke når de kaller en av låtene sine «This Is How You Spell Hahaha, We Destroyed The Hopes And Dreams Of a Generation Of Faux-Romantics». Man kunne knapt ljugd opp et mer overdrevet indiepopband.

Men de er også sjokkerende flinke til det de driver med, skråsikre i sin sjanger og tightere enn to år gamle band egentlig har lov til å være. Spørsmålet blir om et band så tilsynelatende perfekt til å appellere bredt i en målgruppe hvis illusjon om ukonformitet er såpass sentral, vil funke på indiemarkedet. Det er lov å håpe. Litt selvironisk distanse har aldri skadet noen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media