Los Lobos til avlyst festival

Los Lobos kom trøtte og slitne etter 22 timer på reise for å spille på en festival som var avlyst. I natt holdt de intimkonsert på Gamla i Oslo.

Down On The Farm-sjef Tom Skjeklesæther er knust etter at han måtte avlyse festivalen som opprinnelig skulle ha gått i helga, men han får trøst fra en av Los Lobos-gutta.

- Leit

- Tom fikk oss på vår første Europa-turné i 1983, og det er vi ham evig takknemlig for. Han er en venn av oss, og vi synes synd på ham og festivalen, sier Los Lobos-trommeslager Louie Perez til Dagbladet.

- Det var her i Norge alt startet for oss internasjonalt. Derfor er det ekstra trist, men det er ikke noe å gjøre med. Vi regner med at både Tom og festivalen kommer tilbake, fortsetter saksofonist Steven Berlin.

Men Skjeklesæther kommer neppe tilbake med Down On The Farm. Motivasjonen er på bunnivå, og økonomien etter at festivalen måtte avlyse, er høyst usikker.

- Dette er bare jævlig trist, sier en oppgitt Skjeklesæther.

I går kveld holdt derimot latinrockerne med akutt søvnbehov, som var på alles lepper og hofter med «La Bamba» i 1987, konsert for 300 personer på Gamla i Oslo.

Nysgjerrige

- Latino-bølgen i dag er positiv for mange som holder på med latinsk musikk, selv om jeg tror Ricky Martin og Jennifer Lopez har liten betydning for oss, ler trommeslager Louie Perez.

- Vi er også mer nysgjerrige nå enn på mange år, mener Perez, som sammen med bandet sitt er aktuell med plata «This Time». Det fikk terningkast fire i Dagbladet.

SKUFFET, MEN...: Det var synd feativalewn ble avlyst, men det er ikke noe å gjøre med, sier Los Lobos-gutta.