Løslat fangene nå!

Verden må nå svare på det motet som Burmas menneskerettighets- aktivister viser.

«Hvordan kan det ha seg at norske medier kaller Myanmar ved sitt gamle navn Burma når FN har akseptert Myanmar som navn? Er dette bestemt fra offisielt hold og er Norges holdning, eller er det valgfritt, men brukes i sympati? Det er tross alt snart 20 år siden navnet ble forandret! Nysgjerrig.

«Å bruke Myanmar er en delvis anerkjennelse av det forkastelige regimet som undertrykker befolkningen.

Objektiv

«Noen som har en liste over land som selger våpen til dette terrorregimet? Tror det er mye mer effektivt å begynne sanksjoner i den enden.

Marsboer«Det er vanskelig å fastslå hva som er enkeltpersoners, bedrifters eller myndigheters verk. Det er bortimot umulig å kontrollere inn- og utførsel av produkter/teknologi fra land med diktatorisk styresett og/eller mye korrupsjon. En dyr og betenkelig ordning, som kanskje likevel burde vurderes – er om FN kunne gis myndighet til å kontrollere skip i internasjonalt farvann.

mojo

«Hva med å løse våre egne problemer først og så hjelpe Burma? Av og til kan man bli litt lei alt pratet om alle som skal hjelpes i alle andre land, mens vårt eget land står på kanten av stupet. Ole«Jeg oppfordrer alle som kan til å donere penger til fordel for menneskerettighetsaktivistene i Burma.

view1