Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Lost» blir dataspill

Nå får du mulighet til å utforske øya på egenhånd.

(Dagbladet.no): Det finnes knapt en film eller tv-serie som ikke blir gjort om til dataspill.

Få serier er imidlertid så godt egnet til å ta steget over i interaktiv form som «Lost» - noe spillselskapet Ubisoft nå melder om at de har ambisjoner om å gjøre.

I samarbeid med Touchstone Television skal Ubisofts Montreal-studio – de samme som blant annet har laget «Prince of Persia»-spillene – levere «Lost»-spillet til PC, hjemme- og håndholdte konsoller i løpet av 2007.

- Fansen får fordype seg

- Vi gleder oss til å jobbe sammen med Ubisoft for å skape spillopplevelser som tillater fansen å videre fordype seg i mysteriene og intrigene i serien, forteller Bruce Gersh, sjef for ABC Entertainment og Touchstone Television i en pressemelding i dag.

«Lost»-skaperne J.J. Abrams og Damon Lindelof stiller seg bak spillet i produsentrollene, sammen med serie-produsentene Bryan Burk, Jack Bender og Carlton Case.

Lite info om spillet

- Mange av oss som lager «Lost» har vært hardcore-spillere i årevis. Vi blir nesten svimle ved tanken på at vi har muligheten til å fortelle nye interaktive historier innenfor «Lost»-universet, og kan lage et spill som når det er ferdig blir like engasjerende og moro å spille som det blir å lage det, sier produsent Bryan Burk i pressemeldingen.

HOVEDROLLE? Hvem vi får spille i «Lost»-dataspillet er foreløpig ukjent - men sjansene for at vi får møte Jack Shephard, spilt av Matthew Fox, er nok stor. Foto: TV Norge
HOVEDROLLE? Hvem vi får spille i «Lost»-dataspillet er foreløpig ukjent - men sjansene for at vi får møte Jack Shephard, spilt av Matthew Fox, er nok stor. Foto: TV Norge Vis mer

Utover disse store ordene er det ingenting som avsløres om hva slags spill «Lost» vil bli, og om vi får spille de faste figurene vi kjenner fra tv-skjermen.

Den mystiske «Lost»-historien lar seg naturlig best oversette til et action-eventyr, men om det er det som blir resultatet er også usikkert - det er uansett bare å krysse fingrene for at jobben blir godt gjennomført.

MYSTERIER: «Lost»-øya er full av hemmeligheter. Emilie de Ravins rollefigur Claire Littleton har båret frem en mystisk baby - og kanskje vi får vite mer om dette i spillet?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling