«Lost» i hverandre

Evangeline Lilly (26) kom fra intet og tok TV-publikum med storm i spenningsserien «Lost». Nå er hun superstjerne - og forelsket i skuespillerkollega Dominic Monaghan (28).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Vi hadde lett i evigheter etter den rette skuespilleren til rollen som Kate, fortalte «Lost»-produsent Tom Sherman da Dagbladet møtte ham i Oslo forrige uke. Sammen med manusforfatter J.J. Abrams pløyde Sherman gjennom kilometervis med auditionteiper på leting etter kvinnen som skulle inneha en av hovedrollene i TV-suksessen «Lost». Kate skulle være sexy, mystisk, feminin og tøff.

Blottet for erfaring

-  I USA fant vi ikke én eneste skuespiller som kunne være vår Kate. Frustrasjonsnivået begynte å bli farlig høyt da vi heller ikke etter flere audtionrunder i andre land hadde funnet henne, sier Sherman.

Så dukket hun opp: På et litt dårlig opptak innsendt av en kanadisk agent fant Abrams den rette.Evangeline Lilly var 26 år, studerte internasjonal politikk, var blottet for skuespillererfaring, og hennes eneste bransjeerfaring var at hun hadde stemmen på en reklame for en sjekketjeneste. J.J. Abrams var ikke i tvil.

-  Hun er Kate! utbrøt han, forteller Sherman.

Strandet i Canada

Produsentene var imidlertid ennå ikke i havn. Evangeline Lillys kanadiske statsborgerskap skapte trøbbel.

-  Vi måtte skaffe visum for Lilly, og det tok ekstremt lang tid. Vi skulle starte innspillingen en mandag, og fredagen før var Evangeline fortsatt i Canada. Etter mye godsnakking fikk vi sneket hennes visumsøknad foran i køen, og mandag formiddag landet hun på Hawaii, forteller Sherman.

Raskt ble Lilly en av de mest populære skuespillerne i «Lost».

Med stjernestatusen fulgte økt oppmerksomhet rundt Lillys privatliv. Og det har ikke gått pressen hus forbi at hun etter sigende har innledet et forhold til kollega Dominic Monaghan (28), i «Lost» den heroinhekta rockeren Charlie. Nylig ble han observert i en gullsmedforretning i Beverly Hills, som satte

i gang ryktene om giftermål. Sherman vil ikke bekrefte romanseryktene:

-  Det som skjer utenfor settet bryr meg ikke.

"LOST" I SKUESPLLERKOLLEGA: Evangeline Lilly.
OGSÅ FORELSKET: Dominic Monaghan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer