Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Lost»-stjerne i fengsel

Valgte arresten framfor samfunnstjeneste.

(Dagbladet.no): Skuespilleren Michelle Rodriguez fra tv-serien «Lost» erklærte seg i går skyldig i å ha kjørt bil i påvirket tilstand, melder AP. I tillegg til å betale en bot på 500 dollar, valgte tv-stjernen å tilbringe fem dager i arresten framfor 240 timer med samfunnstjeneste.

- Jeg antar at det ville vært svært vanskelig for henne å bedrive samfunnstjeneste, ettersom hun allerede knapt kan gå ut og spise uten å bli bedt om autografen eller et bilde, sier advokaten hennes Steve Barta.

- Hun har et problem

Rodriguez ble tatt for fyllekjøring 1. desember i fjor på Hawaii, hvor Lost blir filmet. Etter en femten minutters intervall ble også med-skuespilleren hennes Cynthia Watros pågrepet for fyllekjøring. De hadde henholdsvis 0,17 og 0,10 i promille.

Watros erklærte seg skyldig da rettssaken hennes kom opp i januar. Hun ble dømt til å betale 312 dollar i bot, gå i terapi og fikk inndratt førerkortet i 90 dager.

Ikke lenge etter tilbrakte Rodriguez to uker på et senter for avrusning.

- Hun innså at hun hadde et problem, og at det måtte løses. Hun tok hånd om det på egen hånd, opplyser Barta.

Det er ikke første gang Rodriguez har kjørt i fylla. I 2004 ble hun tiltalt for tre trafikkforseelser, deriblant fyllekjøring. Hun gjennomgikk et tre-måneders program og fikk en betinget dom på tre år.

MICHELLE RODRIGUEZ ALIAS POLITIKVINNEN ANA-LUCIA I LOST: Fryktet for pågående fans og fotografer dersom hun valgte sammfunnstjeneste. Foto: Scanpix/AP/Honolulu Police Department
MICHELLE RODRIGUEZ ALIAS POLITIKVINNEN ANA-LUCIA I LOST: Fryktet for pågående fans og fotografer dersom hun valgte sammfunnstjeneste. Foto: Scanpix/AP/Honolulu Police Department Vis mer
CYNTIA WATROS: Spiller psykologen Libby i Lost. Hun ble tatt for fyllekjøring samme dag som Rodriguez.
I LOST: Bildet er tatt fra annen sesong av serien. I virkeligheten sliter hun med alkoholproblemer.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media