Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

LOTR: Musikalen

Du tror det ikke før hobbitene synger og danser på scenen.

Diskuter Ringenes Herre. Lord of the Rings er suksessboka som har fått en enda større fanskare etter Peter Jacksons filmatiseringer. Filmene har fått stående applaus og strålende kritikker over hele verden.

Men nå byttes de pittoreske landskapene fra New Zealand ut med scenetepper og dansende hobbiter på Londons West End, skriver nettstedet The Media Drome.

Bort med spesialeffekter og annet tant og fjas, det historien trenger er et og annet friskt dansenummer mener Saul Zaentz og Kevin Wallace.

De har satt seg fore å lage en festforestilling i London i det 50. jubileumsåret for bokutgivelsen, og legger 11 millioner dollar i potten for å få det opp og gå.

Men, advarer nettstedet, før du legger på sprang til nærmeste reisebyrå for å bestille billetter til London i 2005 bør du tenke deg om dersom du er blant de aller ivrigste LOTR-fansene.

Saul Zaentz produserte også den animerte versjonen av Ringenes Herre i 1978 uten nevneverdig suksess.

Nå venter scenen, og hvem vet? Kanskje blir det en fantastisk opplevelse. Du vet du har ventet på å se Gandalf i fullt firsprang over scenen!Diskuter Ringenes Herre.

DANS, DANS, DANS, OPPÅ SCENEN: Alle gleder seg stort til Gandalfs dansedebut på scenen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media