Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Love Express

Baba Nation fra Bergen, p.t. Oslo, funkdebuterer med fem afghanerhårete låter på «Love Express». Resten av skiva funker ikke helt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Baba Nation har ord på seg for å være en rytmisk nytelse live, på denne skiva har de en viss mengde mat til å sette publikum i vill bevegelse.

«Love Express» lover godt i åpningen med «Out Of My Mind», etterfulgt av «Raggamuffin Mini». Erik «Red» Røe har ansvaret for å synge funkysvart, noe han klarer til troende.

Det som glipper er en drøss totalt nerveløse diskosviskemelodier som også er såpeglatt produsert - sikkert bevisst, men likevel - og uttrykket er i overkant påtatt og pinlig hipt. Men, «Ughabughaman», «Back To Base» og «Planet Ape» skal du unne deg i all sin kokende groove, smakfullt sydd sammen med blåsere, programvare-effekter og snedige overganger. Baba-gutta skal for øvrig forlyste under Norwegian Wood den 15. juni, sjekk dem gjerne ut.

Hele Norges coronakart