Lovende fra Xbox

Etter en sånn passe start begynner Xbox\' spillpark å ta seg opp.

Sist uke feiret Xbox seg selv på stranda i Antibes i Frankrike. Under X03-messen ble rundt 100 spill presentert for interesserte, og selv om det var få rene nyheter så er det allikevel en ganske sterk rekke spill du kan vente deg utover høsten og til neste år.

Svi litt gummi

«Project Gotham Racing 2» og «Rallisport Challenge 2» er den svarte Xboxens bidrag i krigen om bilgale spillentusiaster. I førstnevnte skal det kjøres fort men også stilig. Her nytter det ikke bare å runde hjørnene, men du må gjøre det på to hjul og god kontroll.

«Rallisport Challenge 2» har meget bra grafikk og heftige kræsj, og er dessuten klargjort for Xbox Live i alle bauger og kanter.

Et tredje spill er «Auto Modellista», som har imponert Playstation 2-spillere. Det Capcom-produserte spillet kommer komplett med nye baner, nye biler og onlinemuligheter, skriver BBC.

Skyt

Electronic Arts «Medal Of Honour: Rising Sun» virker imponerende og mange mener at spillet utfordrer sjangeren. Electronic Arts beveger seg med dette spillet fra annen verdenskrig vekk fra kampen mot nazistene, og konsentrerer seg om stillehavskrigen. I løpet av spillets gang vil du befinne deg i blant annet Filippinene, Thailand, Burma, og du vil møte Japanske soldater i byer, skoger og jungler.

En annen stor tittel er Ubisofts «XIII», som er basert på tegneserien med samme navn. Her hjemme har «XIII» gått i bladet «Agent X9» Det er spesielt multiplayer-modusen som imponerer i «XIII».

«The Suffering» er et skrekkscenario designet til å skremme fletta av deg. Det er motbydelig og blodig, ifølge BBC.

For de minste

Det gjelder å fange dem unge, og det kommer en rekke spill basert på kjente figurer framover. «Wallace and Gromit: Project Zoo», Barbie og Disneys «Finding Nemo» er noen av titlene du kan vente deg framover.

Det var Ubisofts «Rainbow Six 3» som vant avstemmingen blant deltagerne om Showets spill, ifølge BBC. Kritikkene har vært gode for Rainbow-serien på andre plattformer, og spillet korter vel ned ventetiden fram til «Halo 2» kommer i april neste år.

<B>RAINBOW SIX 3</B>
<B>RALLISPORT CHALLENGE 2</B>
<B>MEDAL OF HONOUR: RISING SUN</B>
<B>XIII</B>