- Lover å gi jernet

KRISTIANSAND (Dagbladet): I kveld entrer No Doubt Bendiksbukta. - Gwen er rå på scenen, hun kan ikke la være å gi jernet, sier gitarist Tom Dumont.

Det er lett å tro Tom Dumont når vi veit hvilket stjerneprodusert partyalbum No Doubt har med seg i sekken. Fjorårets «Rock Steady» er kommersrock på sitt beste, og satte definitivt Stefani & Co tilbake på rockekartet.

- «Rock Steady» er et sexy album. Du kan danse til låtene. Det er sexy. En annen viktig grunn er Gwen. Før var hun alvorlig og skrev veldig personlige tekster. Nå er hun mer avslappet og skriver morsommere. Det er også sexy, sier Tom Dumont til Dagbladet.

Slutt på demokratiet

Platinablonde Gwen Stefani er No Doubts klare leder. Hun har helt annen berømmelse enn de andre, og tidligere så det ut til å være et problem for gutta. Men nå er tonen en annen.

- Det er slutt på demokratiet. Gwen har tatt over som den kreative lederen, både visuelt og musikalsk, og har stor innflytelse på oss andre. Bassist Tony Kanal er forretningsmannen i bandet. Alle festivalene denne sommeren er hans ide, sier Dumont.

Feststemning

Det er lenge siden No Doubt har spilt i Norge. Akkurat det bekymrer Dumont og resten av bandet en smule. Men samtidig er han sikker på suksess i kveld.

- Fest- og moromusikk er det naturlige for oss. Vi er energiske på scenen og jeg tror Quart-folket får en heftig opplevelse. Jeg mener ikke å skryte, men vi har spilt live så lenge at vi veit hva vi holder på med. Jeg er sikker på at vi vinner over nye fans.

TOPP SHOW: No Doubt og vokalist Gwen tefani lover å gi alt på Quart\'en i kveld.