- Lover å gi jernet

KRISTIANSAND (Dagbladet): I kveld entrer No Doubt Bendiksbukta. - Gwen er rå på scenen, hun kan ikke la være å gi jernet, sier gitarist Tom Dumont.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å tro Tom Dumont når vi veit hvilket stjerneprodusert partyalbum No Doubt har med seg i sekken. Fjorårets «Rock Steady» er kommersrock på sitt beste, og satte definitivt Stefani & Co tilbake på rockekartet.

- «Rock Steady» er et sexy album. Du kan danse til låtene. Det er sexy. En annen viktig grunn er Gwen. Før var hun alvorlig og skrev veldig personlige tekster. Nå er hun mer avslappet og skriver morsommere. Det er også sexy, sier Tom Dumont til Dagbladet.

Slutt på demokratiet

Platinablonde Gwen Stefani er No Doubts klare leder. Hun har helt annen berømmelse enn de andre, og tidligere så det ut til å være et problem for gutta. Men nå er tonen en annen.

- Det er slutt på demokratiet. Gwen har tatt over som den kreative lederen, både visuelt og musikalsk, og har stor innflytelse på oss andre. Bassist Tony Kanal er forretningsmannen i bandet. Alle festivalene denne sommeren er hans ide, sier Dumont.

Feststemning

Det er lenge siden No Doubt har spilt i Norge. Akkurat det bekymrer Dumont og resten av bandet en smule. Men samtidig er han sikker på suksess i kveld.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer