Lover å si alt

ANTWERPEN (Dagbladet): - Dere kan bare glemme å anklage oss for å skulle splittes. Vi lover å fortelle dere om alt som skjer framover, forsikret Destiny's Child før åpningen av gruppas europaturné i går.

Destiny's Childs ubestridte tyngdepunkt Beyoncé Knowles er aktuell med «Austin Powers»-låta «Work It Out», og Michelle Williams har et ferskt gospelalbum ute. Og spekulasjonene har gått lenge om at Destiny's Child egentlig bare er et springbrett for Beyoncés solokarriere, regissert av den eneveldige far og manager Mathew.

Planlegger sammen

- Vi kommer kanskje med ei ny plate om et år eller halvannet. Kelly har ikke begynt på sin soloplate ennå. Vi legger planene våre i fellesskap, så det ikke blir kluss. Alle får sjansen til å gjøre akkurat det de har lyst til, sa Beyoncé Knowles på pressekonferansen før gårsdagens konsert i Sportpaleis i Antwerpen.

- Og vi kommer til å fortelle dere i pressen om hva som skjer, så det ikke blir noen falske anklager om at vi skal splittes, forsikrer Kelly Rowland, det andre gjenværende originalmedlemmet.

Europaturneen som tar Destiny's Child til Oslo mandag 27. mai, skulle egentlig vært arrangert sist høst - den gang uten Oslo på turnélista. 2002 skulle være det store soloåret, men turnéplanene ble lagt på is etter 11. september.

Ny hippielook

På fritida ser Beyoncé (20) ut til å ha lagt sin divaeleganse på hylla til fordel for en funky soulhippie-look som neppe ville hevet øyenbryn på Fillmore West i 70-åra: ei fargesterk grønn og mønstrete bluse («jeg kjøpte den på et bruktmarked for fem dollar eller noe sånt»), olabukser, streite Puma-joggesko og en enorm mengde rufsekrøller og tidsriktige solbriller.

Jacko-rykter

En belgisk journalist ville gjerne vite om det var noe i ryktene om at Beyoncé hadde gått ut sammen med Michael Jackson. Han ble møtt med vill latter.

- Hva?!!! Michael Jackson? Er du seriøs? Ha, den var ny, humret Beyoncé.

- Ifølge ryktene har jeg datet alle . Fra Michael Jackson til Eminem!