I STOCKHOLM: Taylor Lautner og Kristen Stewart poserte foran kamraene i Stockholm da de promoterte «The Twilight Saga: Eclipse» i dag.Foto: SCANPIX /REUTERS/Bob Strong
I STOCKHOLM: Taylor Lautner og Kristen Stewart poserte foran kamraene i Stockholm da de promoterte «The Twilight Saga: Eclipse» i dag.Foto: SCANPIX /REUTERS/Bob StrongVis mer

Lover klimaks i «Twilight»-trekantdramaet

Taylor Lautner lover mer av alt i «Twilight»-seriens tredje film - og Kristen Stewart blir ikke Lisbeth Salander.

||| (Dagbladet): 30. juni har «The Twilight Saga - Eclipse» verdenspremiere. De to tenåringsstjernene Kristen Stewart og Taylor Lautner er i Stockholm for å promotere filmen, og holdt pressekonferanse for et samlet, nordisk pressekorps klokka 11.20 i dag.

De unge superstjernene lover at fansen har mye godt i vente.

- Eclipse tar alt til et nytt nivå. Romantikk, action og trekantdramaet når nye høyder. Dette blir trekantdramaets klimaks, sier Taylor Lautner.

Savner Pattinson
Deltakerne av dramaet han snakker om, er selvfølgelig hans egen rollegestaltning av varulven Jacob Black, high school-jenta Bella Swan, spilt av Kristen Stewart, og vampyren Edward Cullen, spilt av Robert Pattinson.

Lenge har det vært spekulert i om Pattinson og Stewart er kjærester. Pattinson var ikke med til Sverige, men var dypt savnet av sine medskuespillerne.

Med tilgjort, dyp stemme sa Lautner:

- Jeg savner Robert virkelig mye. Jeg føler at noe mangler inne i meg, sa han, før han begynte å le.

For Stewart derimot, virket det som det var litt mer leit at mannen bak vampyren Edward ikke var med til Europa.

- Det føles veldig rart å ikke ha ham med på promoteringen. Egentlig kan jeg ikke snakket om det, sier Stewart, og går raskt videre til neste spørsmål.

Skal ikke spille Salander
Stewart var antrukket i gullkjole med glitrende stener, og ankom pressekonferansen på høye hæler. Lautner hadde for anledning valgt jeans og blå dressjakke.

Det har vært spekulert om Stewart skal spille Lisbeth Salander i Hollywood-versjonen av Steig Larssons «Millennium»-bøker. Det avkreftet Stewart.

- Om tre måneder skal jeg begynne å spille inn den neste «Twilight»-filmen. Før det er jeg opptatt med «On The Road» og «American Girl», fortalte Stewart.

- Jeg spiser konstant
Taylor Lautners kropp har vært mye omtalt etter han måtte bygge opp sine spede lemmer for å få fortsette som varulven Jacob Black. 13 kilo muskler har 18-åringen lagt på seg.

- Jeg trodde at når jeg først hadde fått musklene, så holdt de seg slik. Men sånn er det ikke. Jeg må trene like mye nå, og spise konstant. Hver andre time må jeg spise. Og unngå sukker. Det er veldig vanskelig, avslører Lautner.