Lover langt og fett på Quart

Les hva landets fremste hiphopere svarte leserne.

(Dagbladet.no): De er blant landets fremste hiphopere, gjengen som går sammen om sommerturnéen «Get On The Bus». Årets buss fylles av Cast og F\'EM One fra Equicez, gutta i Madcon, OnklP, Nico, Philip og Nasty Kutt.

Ikke noe tull

Turneen består av sju gratiskonserter på Østlandet og Sørlandet, og hiphop-festen ender på Quart-festivalen. Tidliger bussturer med deler av denne gjengen har endt i media, under betegnelsen skandale. I år lover kollektivet Pass Its Julian Alexander at det ikke blir noe tull.

- Det blir ikke noe dop på turneen, og heller smått med alkohol. Men etter Quart skal gutta få dra på alt de orker. Etter Quart, fortalte Alexander til Dagbladet forrige uke.

Les guttas turnédagbok

«Get on the Bus» har premiere på Fisketorget i Fredrikstad førstekommende onsdag, før turneen fortsetter til Oslo og Youngstorget, Øvre Torg i Drammen, Torget i Sandefjord, Kanalplassen i Arendal og Gunnarsholmen i Kragerø, før den avsluttes i Gravane på Quart.

Og enten du er på konsertene eller ei, så kan du med jevne mellomrom se bilder og lese om konsertene her på Dagbladet.no. Gutta i «Get On The Bus» vil nemlig levere turnédagbok på våre musikksider.

SAMMEN Fra venstre: Nasty Kutt, Philip, F\'EM One, Jim Squeezy og Nico. Foto: Kristin Svorte
SAMMEN Fra venstre: Nasty Kutt, Philip, F\'EM One, Jim Squeezy og Nico. Foto: Kristin Svorte Vis mer
PÅ TUR:</B> «Get on the bus» er sju gratiskonserter på Østlandet og Sørlandet.