Stjernekamp 2018

Lover spanske hofter på scenen i «Stjernekamp»: - Jeg har fått fripass til å flørte med gutta

Ulrikke Brandstorp skal synge «Despacito» i gruppeoppgaven i kveld, og har fått et litt uventet råd.

BRENNHETT: DESPACITO: Ulrikke Brandstorp lovte både hofter og «blikking» fra scenen under framføringen av «Despacito». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BRENNHETT: DESPACITO: Ulrikke Brandstorp lovte både hofter og «blikking» fra scenen under framføringen av «Despacito». Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du trodde kanskje du hadde sett alt? Ikke før du har sett kveldens «Stjernekamp», der halvparten av deltakerne skal framføre den hysteriske landeplagen av ei K-poplåt som herjet hitlistene i 2012, nemlig «Gangnam Style» av den koreanske artisten PSY.

- Det er en gavepakke å få lov til å framføre Gangnam Style på koreansk, på NRK i beste sendetid. Det er en helt absurd situasjon å befinne seg i. Men vi skal hoppe i det og sørge for at låten gjør jobben for oss, sier Heine Totland til Dagbladet.

I kveld ruller det sjette programmet av årets «Stjernekamp» over tv-skjermer i det ganske land. Seks deltakere er igjen - og konkurransen settes nå i et helt nytt gir.

Det innebærer blant annet at det blir flere oppgaver til hver av deltakerne. I kveld skal alle levere hvert sitt bluesbidrag, samtidig som de har fått en gruppeoppgave å jobbe med denne uka. Det kulminerer i de to gruppeopptredener på scenen i kveld, der deltakerne skal synge og danse seg gjennom hver sin globale hitlåt.

Det er Ella Marie Hætta Isaksen og Ole Børud som skal framføre den koreanske megahiten sammen med Heine Totland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer