Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lover TV-historie før premieren

Game of Thrones-stjerna røper at store ting vil skje.

HEMMELIGHETSFULLT: «Game of Thrones»-produksjonen er kjent for å holde kortene nærme brystet, men under helgens Golden Globe-utdeling røpte Emilia Clarke at sjette sesong vil bli «historisk». Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
HEMMELIGHETSFULLT: «Game of Thrones»-produksjonen er kjent for å holde kortene nærme brystet, men under helgens Golden Globe-utdeling røpte Emilia Clarke at sjette sesong vil bli «historisk». Foto: Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer

(Dagbladet): Spoiler-advarsel! «Game of Thrones»-entusiast, ikke sett sesong fem eller vil unngå avsløringer fra den kommende sesongen? Klikk deg tilbake til Dagbladets forside nå.

Vinteren er her og «Game of Thrones`» sesongpremiere nærmer seg med stormskritt.

Under helgens Golden Globe-utdeling traff underholdningsnettstedet E!Online Emilia Clarke på den røde løperen, hvor hun kunne røpe at store ting vil skje i seriens sjette sesong, som har premiere 24. april. 

- Jeg kan ikke si så mye bortsett fra det at du kommer til å få se de største TV-øyeblikkene som noensinne har eksistert, sa Clarke, som i serien spiller dragedronninga Daenerys Targaryen.

Mye omtalt sesongavslutning I slutten av forrige sesong ble karakteren Jon Snow (Kit Harrington) lurt i en felle og drept av sine «brødre» i «The Night Watch».

Fansen ble oppskaket over det som hadde skjedd og reagerte sterkt.

Måneder etter dukket en plakat opp for seriens sjette sesong hvor Snows blodige ansikt figurerte. Noe som førte til mange spekulasjoner og teorier om at dette ikke er det siste vi har sett av karakteren i serien.

Etter flere teasers fra HBO, hint fra skuespillere og en observasjon av Kit Harrington ved filmsettet i Belfast, ser det ut til at Snow kommer tilbake i en eller annen form.

I møtet med E!Online, hadde Clarke kun én ting å si om Snows skjebne.

- Det kommer til å bli stort.

Forbi bokserien Serien som i fire år har toppet listene for ulovlig nedlastning, passerte i forrige sesong sitt kildemateriale.

George R.R Martin, man bak «A Song of Ice and Fire»-serien, som «Game of Thrones» er basert på, ga i fjor opp å prøve å følge serien.

Tidligere denne måneden skrev han på bloggen sin at han ikke hadde nådd deadline på den siste boken.

- I flere måneder har jeg ønsket å kunne si at jeg har fullført og levert «The Winds of Winter», men boken er ikke ferdig, skrev han skuffet.

Tilbake i april En karakter vi ikke har sett siden slutten av fjerde sesong, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright), dukker opp igjen når serien er tilbake i april.

Den nye sesongen vil også introdusere en rekke nye ansikter, med skuespillere som blant annet Max von Sydow, Ian McShane og Rebecca Benson på laget.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media