Luciano vil tilbake

Luciano Pavarotti (63) forbereder ny Norges-tur. Han vil rette opp inntrykket etter skandalekonserten i Vigelandsparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Pavarotti har ryddet plass i sin almanakk. Han vil tilbake for å synge for sitt norske publikum. Konserten vil etter all sannsynlighet bli holdt i slutten av juli eller starten av august, sier talsmann for Pavarottis konsertarrangør Rudas Organisation, Christopher Davis, til Dagbladet.

Ingen

«gratiskonsert»

Hvor konserten skal holdes og hvem som eventuelt skal være med, er foreløpig uklart. Men konsertarrangøren stiller seg avvisende til kravet fra de mange misfornøyde publikummerne fra Vigelandsparken om fri adgang til den nye konserten.

- De som vil se og høre Pavarotti, får se og høre Pavarotti mot at de kjøper en billett. Slik fungerer denne businessen, sier Davis.

- Han ble forkjølet under forrige konsert. Slikt skjer også for Pavarotti. Han er ingen maskin. Han er et menneske som lever av sin stemme, og den kan svikte ham som den gjør andre mennesker, understreker han.

Mye uklart

Pavarotti og hans medarbeidere i Rudas Organisation håper at også Verdenskorets 520 sangere, som var med på fadesen i Vigelandsparken 26. juni, kan komme tilbake.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer