Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ludacris tilbake til Norge

Men Quart avviser hiphop-kniving med Hove.

||| (Dagbladet.no): Quartfestivalen, som har booka Ludacris, mener de har Skandinavias beste hiphoptilbud. Likevel avviser de direkte konkurranse med Hove.

- Atlanta-rapperen Ludacris har en absurd mengde med superhits i boxershortsstrikken. Han var, som han selv sier, «heitere enn Nevada», skreiv Dagbladets anmelder Sigrid Hvidsten da Ludacris sist var i Norge, før hun rulla en firer.

Det var foran 5.000 feststemte Hove-gjengere sommeren for to år siden. Nå gjentar Quart-festivalen suksessen.

Avviser kniving

- Er det en ambisjon å danke ut Hoves hiphop-program?

- Nei, vi konkurrerer ikke sånn. Vi tenker på hva som er best for Quart, ikke hva andre sysler med, svarer bookingsjef Trond Aage Nyhus til Dagbladet.

- Men dere skriver jo superlativt på nettsida deres at «Skandinavias beste hiphop-pakke opplever du på årets Quart».

- Joa. Vi mener at vi etter hvert har de beste navna, sier Nyhus.

Han sier at Ludacris ikke var en booking de var spesielt ute etter, men at de byr bredt, og fikk napp.

To Atlanta-rappere

Bookien sier også at det ikke er en konsekvent sammenheng mellom bookinga av Ludacris og den tidligere annonserte bookinga av kompisen hans Young Jeezy. De to rapperne er fra samme hood i Atlanta, er på samme selskap, og kjenner hverandre godt.

- Det er en rein tilfeldighet. Luda er på torsdag og Young Jeezy på lørdag, så den ene drar når den andre kommer, sier Trond Aage Nyhus.

Ludacris tilbake til Norge
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling