Luftig deLillos med høyt spill

SK 1313 OSLO- STAVANGER (Dagbladet): Lars Lillo-Stenberg og deLillos er på vingene og styrer trygt mot år 2000. I bagasjen har de ny cd, musikalsk overskudd og smittende pågangsmot.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi flyr av gårde og svever over byene, sier Lars og leker med gamle låttitler.

- Og det skal vi gjøre i mange år til. deLillos er et overskuddsforetak. Man må skape sine øyeblikk, og så lenge jeg kan gjøre det i deLillos, fortsetter vi. Jeg tror det fins mange flere deLillos-plater å lage. Vi er fremdeles sultne.

Lørdag kommer bandets 11. plate, inkludert en konsert- og en samleplate. «Kast alle papirene» er mer enn en prøysensk oppfordring om å gå inn i et nytt årtusen med blanke ark , det er også et dristig eksperiment:

«Kast alle papirene» må være en av verdens siste plateutgivelser i dette årtusen.

- Å komme ut få dager før jul, er en sjanse vi tar. Men vi regner ikke med å drukne i jula. Dessuten er vi veldig aktuelle når folk skal bytte plater i romjula, sier Lars Fredrik Beckstrøm.

17 låter

deLillos er ett av Norges mest slitesterke band. Bandet så dagens lys for 15 år siden, og produksjonsmessig er plata et tilbakeblikk. I sommer var de elleve dager på Lars Lillo-Stenbergs hytte i Kjerringvik i Vestfold sammen med produsent Jørn Christensen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer