Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Luke Elliot spiller i Oslo, Stavanger, Bergen og Bø

Wandrups utvalgte: Amerikansk Norges-venn på miniturne.

TIL GRÜNERLØKKA: I kveld spiller Luke Elliot på Parkteatret i Oslo. Han har imponert sitt norske publikum både live og på plata "Dressed For The Occasion". 22 april lanseres plata i Europa.
TIL GRÜNERLØKKA: I kveld spiller Luke Elliot på Parkteatret i Oslo. Han har imponert sitt norske publikum både live og på plata "Dressed For The Occasion". 22 april lanseres plata i Europa. Vis mer

KONSERT/CD: I likhet med Bruce Springsteen og Frank Sinatra kommer Luke Elliot fra New Jersey.

Musikalsk har han arvet litt fra begge, men er først og fremst en artist med sin egen, sterk personlighet.

Den nyeste plata hans, «Dressed For The Occasion» er spilt inn i Halden med norske musikere.

Han har holdt konserter mange steder i Norge etter at plata kom ut i fjor og blant annet spilt support for Bjørn Eidsvåg i Oslo Spektrum.

I kveld spiller han på Parkteatret i Oslo som ledd i en Norges-turne.

For anledningen er Iggy & The Stooges-trommelager Larry Mullins gjest i bandet.

I morgen er Elliot på Tou i Stavanger, lørdag i Hulen i Bergen og neste torsdag i Bø i Telemark.

22. april er det klart for europeisk release av «Dressed For The Occasion», en plate som fikk undertegnede til å tenne spontant og kåre den til sin personlige årsbeste.

Plata er produsert av John Agnello, kjent for sin jobbing med blant andre Sonic Youth, Dinosaur Jr., Patti Smith, Kurt Vile, The War On Drugs og Madrugada.

Support i kveld er Ole & Silje Huleboer, Ole Øvstedal fra Haugesund på gitar og vokal og Silje Høgevold fra Valle i Setesdal som hovedvokalist.

Luke Elliot er kjent for å gi fullt trøkk på scenen.

Han er ikke bare en sterk låtskriver og en energisk sanger, men en sulten artist som trives best ansikt til ansikt med publikum.

Og en Norges-venn i de beste tradisjoner.