Luksus-bryllup

LONDON (Dagbladet): Søndag feirer Victoria Adams og David Beckham bryllup i eventyrlig luksus. De har leid slottet Luttrellstown for sju millioner kroner.

Men overskudd blir det; for paret får 12,5 millioner fra kjendisbladet OK! for eneretten til festen.

Kjendisbryllupet blir beskrevet som det siste store i dette årtusen. Victoria Adams fra Spice Girls og fotballstjernen David Beckham fra Manchester United kommer til å bade i luksus når de skal tilbringe bryllupsnatta på det fasjonable slottet Luttrellstown utenfor Dublin i Irland.

Og alt dette kan man seinere lese om i OK!, altså, og paret gjør hva det kan for å holde resten av verdenspressen unna: For å unngå at andre får bilder av bruden eller bryllupskjolen er det bygd et høyt gjerde fra slottet og ned mot et telt i hagen der selskapet skal holdes.

Selv luftrommet over eiendommen er leid av bladet for å hindre at noen tar bilder fra helikoptre eller små fly.

Norske gjester


- Vi trenger ikke glitter og glamour. Vi trenger bare hverandre, hare Victoria Adams uttalt tidligere. Uttalelsen står i skarp kontrast til alt oppstyret omkring søndagens store begivenhet.

Omverdenen vil nok ikke betegne bryllupet som privat all den stund det er solgt med enerett - men selv hevder paret at nettopp dette er årsaken til at de har solgt rettighetene til det.

Slottet - som er fra 1500-tallet - kan ikke ta mer enn 95 gjester, men britisk presse opplyser at det står 500 navn på den fornemme lista over bryllupsgjester.

Blant de mange gjestene er de norske og de andre lagkameratene til David Beckham i Manchester United.

Frelser


Paret skal trolig tilbringe bryllupsnatta i en enorm himmelseng i slottets mest fornemme soveværelse, kongesuiten. Fra rommet har man en unik utsikt over den nesten 600 mål store eiendommen. Suiten er full all den luksus man kan tenke seg - men så koster rommet alene den nette sum av 12500 kroner natta.

David Beckham kaller Posh sin frelser, mens hun sier han er den store kjærligheten. Beckham har fortalt dette da han så Victoria Adams for første gang. Det skjedde på video på et hotellrom i utlandet.

Til en venn sa han at den jenta ville han ha. Det var hun han ville gifte seg med.

- Det var kjærlighet ved første blikk.

Et par måneder seinere traff han henne live og det sa «klikk». Siden har de knapt klart å vente på den store dagen.

HVIT BRUD: Victoria «Posh Spice» Adams og David Beckham er årets mest rendy brudepar -men kjolen er fortsatt hvit. Her fra annonseringen av forlovelsen.