FIKK HJELP: Hege Westlund Andresen er glad for hjelpen hun fikk i «Luksusfellen». Her med ekspertene  Christian Vennerød og Silje Sandmæl. Foto: TV 3
FIKK HJELP: Hege Westlund Andresen er glad for hjelpen hun fikk i «Luksusfellen». Her med ekspertene Christian Vennerød og Silje Sandmæl. Foto: TV 3Vis mer

- «Luksusfellen» reddet meg

Hege Westlund Andresen vet fortsatt ikke hvem som meldte henne på programmet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): Hege Westlund Andresen (32) fra Fredrikstad hadde det tøft økonomisk i flere år. Med altfor høy gjeld, og for liten inntekt, slet hun med å få endene til å møtes, har hun fortalt Fredrikstad Blad. Men da hun ble oppringt av TV 3 og spurt om å bli med i programmet «Luksusfellen», var det ikke bare å si ja med en gang. Grunnen var barna på snart 10 og 14 år.

- Jeg gikk en god runde med meg selv, og snakket med barna, familie og venner. Men egentlig hadde jeg ikke noe valg. Det var denne ene gangen i livet jeg kunne få hjelp og kontroll på ting jeg ikke hadde klart på egenhånd, sier Westlund Andresen til Dagbladet.

Hun innrømmer at hun trodde situasjonen var så alvorlig at hun ikke kom til å få hjelp. I programmet kom det frem at hun hadde en samlet gjeld på 360 000 kroner. Westlund Andresen presiserer at det egentlig var snakk om 160 000, sett bort fra hennes fryste studielån på rundt 200 000. Hennes største problem var at hun ikke visste hvor mye hun skyldte, og til hvem.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn